Najis bayi 6 bulan

Hai mommy nk tnya, normal ke najis anak sy mcm ni? Baby dh 6bulan 2mggu, dh bg makan bubur nasi. Tp sy tgk masa dia meneran tk menangis apa pun. Bila tgk najis macam ni sy tkut sembelit. #help

Najis bayi 6 bulan
9 Balas

kalau dh letak carrot jgn campur labu lagi..salah satu je..nnt dia sembelit..cth bubur brokoli+carrot, bubur brokoli+labu..letak myk masak jgk 1sudu kecil..air msk mnum lebih..susu cairkan..buah kene bg jgk betik/buah naga/mangga/pear nnt dia elok

2mo ago

merah sikit je..tu pun masa awl² dia bru try buah naga..lpstu dh xnmpk merah