Hilang selera makan

Hai mommy, nk tnya lah..ada tk petua yg boleh elakkan muntah berterusan...sye dh try mkn skit² pn muntah,mkn buah oren,jambu batu,tembikai semuanya sye muntah..sye tk boleh nk simpan sedikit pn mknn kat dlm perut..hbis sye muntahkan semua..😭😭 bkn tu je smpai hilang selera makan..belum mkn apa² pn sye muntah..pening dh tk thu nk mkn apa

1 Balas

Mommy, boleh try pergi klinik atau farmasi minta ubat tahan muntah. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Alhamdulillah 😁😁