Muntah muntah

Assalamualaikum nak tanya lah...ada tak yg pengalaman macam saya..start hari isnin sye dmm pans dn muntah² keluar lendir hijau..sye dmm pns cuma 1hari je..lps tu pinggang sye dua² belah kiri dn kanan jd sakit sangat..susah untuk saya nk baring..sye dh dua hari tk lalu nk mkn nasi..mkn skit je pn sye dh muntah² teruk..ada petua tk yg bole naikkn selera mkn saya.. # anak no 3 # 9week

1 Balas

Lendir hijau kat bawah ke? Kena jumpa doktor utk doc check. Pinggang sakit mgkin puan kena kencing kotor. Lebih baik jumpa doc sb puan kan sedang mengandung. Tak makan nasik takpe, cuba isi je perut walaupun tahu akan muntah. Pikir anak dalam tu nak membesar kena ada zat2 masuk walaupun sedikit.