hi mommy2 smua...nk tnya...slalu nya pregn brapa w eeks bleh tau jantina bby..bleh p scan klau nk tau jntina seelok2 nya brapa week ya?

hi mommy2 smua...nk tnyaa...slalu nya pregn brapa week bleh tau jntina bby...brapa week bleh p scan klau nk tau jntina seelok2 nyaa yaaa?

4 Balas

Saya haritu scan kk waktu 19 weeks, tak jelas sbb scan monitor kk barang dah lama, then doktor kk tu sndri suruh saya buat scan di swasta, saya buat details scan terus pada 21 weeks skli nmpk jantina baby, alhamdulillah clear dan sngt jelas👍🏻🥰

Saya try scan masa 14 week doktor cakap dah boleh nampak tapi masa tu baby tutup dengan tapak kaki dia. Repeat lagi scan masa 18 week dah nampak jelas dah jantina dia. 😊

4y ago

Boleh dah kalau nak try scan.

Kalau boy 16 mgu dh nmpak.. Gegirl lmbt skit.. Gegirl kan pemaluuu 😁😁😁

Kalau kt swasta yg ada 4d or 5d, awal nampak. 4bulan pun dh boleh tau da hehe