Air gula? Apa rasa nye

Hai mommy😅 nak tanye ape rasa air gula ni? Banyak mane kene minum ? Sbb tngok ramai yang mcm takot nk minum air gula je😂 saya pon rasa takot nk minum nt ahaah😂#pregnancy #1stimemom #mommytobe

29 Balas

tak la takut cuma manis die tak boleh bawok bincang. Alhamdulillah dapat minum dengan jayanya 😂

Gelas besar.. Mncabar nk habiskn.alhamdulillah..blh jgk hbskn. N mmg kena habiskn😅

Tak ada rasa apa pon cuma jangan minum kalut2 tapi bagi saya ok ja 😃

rasa manis yunk 😆 sedap je perisa oren

tak menakut kannpun ..biasa biasa je...

esok 29hb sy kena mnum air gulaa

Rasa sedap. Dun worry 😉

rasa bersalah. 😆

rasanya manis 🤣