Berat 57.7

Hai mommy nak tanya,saya first mom.ritu timbang berat kat kk baru 57.7,baby saya dah 19w,normal ke ye ? saya takut baby saya kurang zat☹️

7 Balas

saya before pregnant berat 76kg. start je pregnant menurun sampai la week 13 jadi 70kg. week 17 timbang naik 70.5kg je. doctor ckp xpe sbb alahan teruk. asalkan berat baby dan tumbesaran masih normal bila scan. so jgn risau ye. xmesti bila kurus atau berat x naik baby xckup zat. setiap org x sama.