Beza leaking air ketuban dengan keputihan 38w

hai mommy nak tanya mcm mne beza air ketuban bocor dgn air keputihan? sbb saya 38w2d dah kdg dua tga hrini mmg rse bsah je spende tkde kencing pun tp bila tgk mcm ad keputihan tpi basah kat spenda tu air keputihan ke or air ketuban ?? taip kali tukar spenda mesti akan basah jugak .. miss v tkde gatal or apa pun bau pn tkde

2 Balas

Keputihan mmg akan basah sis, ada ke yg tak basah? 😅 Kalau ketuban dia cair, tak ada bau. Keputihan ada bau, hujung2 mmg keputihan kerap keluar sbb baby dah menekan sgt bhgn serviks

sy rasa keputihan tu. sbb sy pon mcmtu. nurse kata normal kalau hujung² ni keputihan mkin jadi². if air ktuban leaking, jernih je air tu.

2y ago

pakailah pantyliner 😊 hujung2 ni mmg kerap keluar cecair kat ms v