AIR KETUBAN “leaking” tu macam mana ?

moms yg ada experience leaking air ketuban. mcm mana ye? dia plushh terus keluar or sikit2 saje ? or meleleh ke macam mana ? tkboleh beza keputihan / air ketuban 😅 #firstmom

4 Balas

Harini bangun tidur duduk2 jap tibe2 rasa basah.. bila bangun berdiri basah lgi, try ignore kejap pergi jalan2 jap basah lgi rasa kt celah kaki mengalirrr je.. pahtu dlm brp minit tunggu lgi tkde dh rasa basah2. Tuh dikira pecah ketuban ke? Tnya2 kakak2 suruh tunggu lgi klau ada kluar lgi sekali bru ke hospital btul ke? Sebb saya bru 35weeks

7mo ago

Tq info sis❤️

ketuban saya leaking waktu saya tidur, 25/9 3pagi saya rasa basah dekat paha and dah basah separuh pantyliner. jam 7am baru pegi hosp, admit and still belum beranak. contraction start kerap waktu petang and until now bukaan still 2cm 🥲

7mo ago

leaking ketuban time 39w 2d which is 25/9, 26/9 dah selamat bersalin. baby girl 🥰

leaking ni cm air meleleh keluar tanpa sedar n xboleh control cm tahan kencing..xda bau n warna langsung..kita pun xrsa apa2..

Jenis keluar air yg puan sebut tu ciri2 air ketuban keluar. Beza dgn keputihan, air ketuban ni mcm air, tiada bau.