Badan anak ada bintik merah2 ..

Hai mommy nak tanya kenapa kulit anak saya jadi macam bintik2 gatal macamni eh ? Macam bukan ruam tapi selalu ada je merah2 kat badan anak saya ..

Badan anak ada bintik merah2 ..
4 Balas

mcm bby sya.. Bby sy kalau pkai baju yg jnis kain xserap peluh jdi mcm ni la sis. btwy bby sy ad excema.. Lpas sapu ubat cream excema dia , akn hlg..

kalau puan risau..dan mmpu tuk g klnik swasta..better puan bwk ank g klnik tuk dptkn rawatan .nnti doc akan bg ubat sapu ..mg bby cpt sembuh .aamiin

mungkin alergik . mcm ank sy dy sllu merah2 dkt bhgian kepala n dkt pungung. tp skrg dh oke dh sbsb sy spu losyen snow white.

mcm alergic