muntah selepas makan

hai mommy nak tanya kenapa asal saya makan je mesti akan dimuntahkan balik berulang kali dah macam tu kalau bole perut ni nak muntah sampai x ada apa ii isi tapi saya selalu lapar bila nk makan je x sampai 5minit muntah balik hmm ,skrg sy TGH preg 11 weeks so normal ke atau macam mana bole bg pendapaf tak

4 Balas

morning sickness,saya pun macam tu jugak..tak boleh makan langsung..mesti keluar balik walaupun minum air kosong..kadang satu hari jadi macam tu..sekarang dah jarang tapi masih muntah juga kadang²..saya dah 17weeks..