Sakit pinggang

Hai mommy nak tanya ada tak yg sama mcm saya. Skrg 36 week. Dok rasa sakit pinggang sangat2 sampai nk bangon berjalan tu rasa mcm seksa sgt. Ada tanda2 nak bersalin ka kalau mcm ni? Saya anak first jadi x tau sgt

1 Balas

saya 36..baru discharged dr spital sbb ada contraction.. contraction tu sakit mcm sengugut..kalau sakit pinggang shj brixton kot.. contraction betul dia sakit berterusan..bila sakit pinggang akan tangkap perut mengeras..kadang² sampai peha..ari² semua kebas.. kalau tukar posisi pun sakit x kan kurang..saya dah kuar ward sbb kontraksi berkurang dan hanya buka 1cm.. dr cuba hold sampai 37 week..sbb 36 still dikire belum matang ..tp ok jer kalau terbesalin..