Batuk & selesema

Hai mommy,s. Nak tanya ada ke rawatan untuk batuk & selesema klau bby baru usia 2 bulan?

3 Balas

pernah sekali anak selsema.. sy cepat2 sedut hingus dia n sapu youbaby cream.. alhamdulillah sehari je selsema terus ok

generally bby bwh 6 bulan takde ubat, tapi blh bawa jumpa dktr dulu. check sama ada betul selsema or benda lain.

ank sy pom selsema dh 2week.. baru 49hari... meme bwh 6bln xde ubt.. kne jumpe dokt laa.. utk sedup kahak

12mo ago

Lama jugak ye nak sihat balik, sy tak bwk lg bby p klinik da seminggu batuk tak elok2