bleeding waktu pregnant muda

hai mommy nak tanya ad x pergalaman mommy bleeding tp baby masih selamat.. minta share pgalaman mommy ye🥰

2 Balas

Saya haritu ada bleeding masa 6 weeks.. Dalam 5 hari juga bleeding.. Dr cakap takde apa, dr bagi saya mc untuk rehat dan saya sendiri tambah dgn cuti AL.. 2 minggu rehat je macam dugong atas katil memang tak buat apa-apa.. Jalan pun slow-slow je macam orang pantang.. Now Alhamdulillah dah ok..

1y ago

Oh saya keluar je..means kalau pakai pantyliner tu dekat pantyliner tu ada..memula coklat cair then dia pekat sampai mcm period sikit Tp kencing ke apa macam biasa je xde keluar apa-apa..

Better awk pergi klinik scan. Saya pon ada bleeding haritu. Kencing keluar darah. Risau jugak. Terus pegi scan. Alhamdulilah ok. Doctor bg ubat kuat rahim tu.

1y ago

ye sya 4 hari bleeding