about implantation bleeding.

Ada x mommy yg brjaya pregnant tapi awl pregnant xde bleeding@implantation bleeding?

22 Balas

Sy pon x de bleeding..mmg x ramai yg akan ada implantation bleeding.. So jgn risau.. 😊

alhamdulillah saya tak ada and nurse cakap tk semua org akan dpt implantation bleeding

Saya sis implantation bleeding.. Byk jg darah yg kluar tp dlm smgu je dan mse tuu 7/8 week

6mo ago

Alhamdulillah baby ok.. dah besar pun dia.. 4 thn

🙋🏻‍♀️3 kali preggy xpnh ada..

Me. Tapi bila ingat balik macam ada. Tapi satu dua titik kot

Saya 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

5 kali pregy..sekali je saya ada implantation bleeding..

Sye tkde bleeding . Sbb tu tktau dah pregnant 🤣

Kandungan sekarang alhamdulillah tiada

Sy x de bleeding.... Alhamdulillah ..