Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama

Hai Mommy , just nak tanya . 5/1/2020 hari tuu saya keguguran . Berpantang macam biasa 2 minggu . Selepas habis pantang 2 minggu saya ada bersama dengan suami . Baru baru ni saya ada check UPT & hasilnya positif . Adakah saya diberi peluang mengandung balik ? Sebab saya sendiri takut untuk ke klinik sebab tak tahu usia kandungan dah berapa minggu .

Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama
37 Balas

Tarikh kita miscarriage sama la sis.. Saya miscarriage 5/1/2020 haritu actually I really don't know i was pregnant that time btw i just tau i tak datang period about two months and I'm trying check with upt and it was negative results but when i mengalami tumpah darah i direct hosp doc cakap dan misccariage.. And now I just like pregnant again coz havin simptom . Pray for me .. Tc yea