Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama

Hai Mommy , just nak tanya . 5/1/2020 hari tuu saya keguguran . Berpantang macam biasa 2 minggu . Selepas habis pantang 2 minggu saya ada bersama dengan suami . Baru baru ni saya ada check UPT & hasilnya positif . Adakah saya diberi peluang mengandung balik ? Sebab saya sendiri takut untuk ke klinik sebab tak tahu usia kandungan dah berapa minggu .

Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama
37 Balas

Wah. Tahniah..režeki..sy pun keguguran 3/1/20 ..belum përiod..hrap ada rëžeki mcam sis..amen🙏

4y ago

Amen...semoga ada rezeki..nak sambut baby 2020😍

berfikir positif..buat buku awal dan scan, hopefully bukan kandungan luar rahim atau apa2. ambil folic acid

4y ago

boleh...boleh scan kalau boleh detect apa yg luar biasa spt kandungan luar rahim, doc start folic acid..byk yg boleh check

insyaallah kalau tu da ade rezeki kite sis.. jangan takut awak pergi je klinik untuk tahu lagi lanjut

4y ago

same2 😊

Alhamdulillah. Mungkin Allah nak bagi rezeki cepat . Insyallah menjadi kali ni. 😊 tahniah!

4y ago

amin , terima kasih sis 😘🤲🏻

Saya pun baru lepas gugur..doa2 mudah mudahan lekat jugk la lepas ni..😊

Tkpa sis pergi ja check inshaaAllah ada rezeki💕

Terangnya sis..positif tu..tahniah sis..

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻

4y ago

Alhamdulillah terima kasih sis 🥰

pergi ja ke klinik sis

Masa gugur tu brp minggu dah?

4y ago

ngam ngam 7 weeks sis .