nak tanya

Salam mommy. Just nak tanya dan share pendapat mommy to be semua lagi prefer deliver dekat hospital gov or swasta ? Dan apa sebabnya ? Mehlah share cerita ? #CumaTanya #JanganKecam ?

2 Balas

Swasta : lynn tiptop, baik belaka. Jrg nk kna mrh. Byrn of course mahal Gov : mrh tu normal klo dgn nurse, lynn 9/10 slalunya. Byrn murah. Sakit swasta gov sama ja. Skrg kbnyakkan hospital gov dh improve, nurse pn dh xmcm dlu. Doktor pn nice ja. Sy dh 3x czer kt hsb, alhamdulillah semua ok. Nurse doktor pn baik belaka.. Siap jga baby klo nangis.

5y ago

Tulaaa mmg beza kan harge nye tapi kena lah dengan layanannya. Hehehe

government. sebab doktor2 sangat detail bila check ibu mengandung dan lepas melahirkan baby. kelengkapan hospital lebih lengkap dan ada pakar.kalau ada komplikasi apa2 masa nak deliver di swasta, lastly kena refer & beranak di gov hospital juga. terpulang pd pilihan masing2 . 😉

5y ago

Haaa betul tuu. Terima kasih ye sis ☺