ubat apa yg perlu guna

Hai mommy ... knape ye dgn tekak anak saya..??? Ubat ape yg perlu guna utk hilangkan merah2 kat tekak anak saya..??

ubat apa yg perlu guna
22 Balas

Cuba sapu bedak sejuk..

Sudocream pn ok sis

5y ago

sudocream xsesuai . ni bkn ruam lampin yg halus2 tu sis . sy pn ad sudocream . sudocreM ni sedikit mengering kn kulit bby klau sis nk tau . ank sy pn leher dy mcm tu dn dy seprti mengelupas n nanah . sy pkai kn antiseptic je . lps da sehat . klau tmbuh lg mse prmulaan tu pkai calamine cream plak sbb tu ruam pns brcmpur peluh . ruam dy sedikit besa .