Kehamilan

Hai mommy 's I dah lah 35 minggu 4hari jalanan dh buka 3cm juga tpi air ketuban tu tak pecah lgi I msk wad dh lah 1 minggu lebih dh ni ,I pun buat exercises untuk pecahkan air ketuban pun takboleh juga lah mommy Ade cara lain tak please tolong lah sya ni , ank lgi Kat umah tak sihat ni I rindu dia sangat please doakan I cepat salin dengan normal tak nak cserx2 I ni takde orng nk jaga I nanti please please please mommy please share your tips to

1 Balas

biasa 3cm doc akan induce. insyaallah tak ceaser kalau puan takda risiko macam baby jantung drop or apa apa

11mo ago

macam tu takde apax2 ka cuma dia kena cukup x2 bulan sebab baru 35 minggu 5hari je kan lain semua okje