Pregnant lepas keguguran

Hai mommy. Boleh tak share pengalaman korg yg pernah gugur lepastu pregnant balik. Kebanyakan sy tgok cepat dah berisi smula, tp sy lambat. Teringin sangat nak pregnant balik. Sy gugur bulan januari smpai skrg belum ada rezeki lagi. Doakan sy ya InsyAallah diberikan rezeki untuk menjadi ibu lagi

43 Balas

Sy gugur januari/22, skrg preggy 4bulan. Agaknya habis pantang tu lekat.

sya masa bulan 2 gugur msa 10 minggu. ni pregnant lg dh 3 bln

sy selang sebulan je pregnnt blik