Pregnant lepas keguguran

Hai mommy. Boleh tak share pengalaman korg yg pernah gugur lepastu pregnant balik. Kebanyakan sy tgok cepat dah berisi smula, tp sy lambat. Teringin sangat nak pregnant balik. Sy gugur bulan januari smpai skrg belum ada rezeki lagi. Doakan sy ya InsyAallah diberikan rezeki untuk menjadi ibu lagi

43 Balas

Saya 1st pregnant kena molar pregnancy 2019,buat rawatan kimo and Dr nasihatkan tak boleh mengandung lebih kurang 2 tahun..2022 syukur da pregnancy semula 24week da..😊 ..Harap awak dipermudahkan ..🙏🙏😇

Saya pernah gugur masa 4week, time tu baru 5 bulan kawin, than kami cuma consume vitamin dari amway, jaga pemakanan Alhamdulillah sekarang saya pregy 7 week setelah 2 tahun dari keguguran tu 😊

Saya gugur bulan Jan . lekat semula bulan mac . skrg dh 5m . in shaa Allah Saya doakan moga ada rezeki sis lepas ni . yg penting usaha doa tawakal ye. jgn skip acid folid . 😘

bg cuci hbs rahim tu dulu.. bg kuat kn bdn n rhim. bile rahim dh bersih dh kuat bru senang lekat. ikhtiar le swetdara. sesungguhnyer Allah punye kuasa.. #pegalamansayasendiri

isteri saya keguguran ketika kandungan 11Weeks pada bulan 4 2021, bulan 11 2021 lekat semula doktor suruh rehat 6 bulan selepas gugur.sekarang tunggu masa untuk bersalin.

sya gugur hujung bln 12 thn lepas. dlm masa 2 bln lekat balik alhamdulillah rezeki. tp tu la mmg sentiasa tgk panty liner. sbb risau. alhamdulillah skrg dh 6 bln dh

Hi sis.. sy pnah gugur 2 kali 23/2/2021 & 23/2/2022 sis.. skrg tgh pregnant bru bbrapa mggu.. Jgn la risau ye sis.. pasti ada rezeki nya juga nnt... bnyk2 bsabar..

Sy gugur 22/6/22 kndungan 11w, doktor ckp tunggu 3 bulan, baru boleh mengandung balik. Semoga kita sama2 diberikan rezeki untuk menjadi ibu lagi amin2 🤲🏻

2y ago

Awak kena cuci tak? Sakit takk hm

sy gugur bulan 9 2021, Pregnant balik bulan 1 2022. 3 bulan je gap. Alhamdulillah kandungan dh masuk 32w. in Shaa Allah lepas ni ada rezeki awk pulak.

sy gugur bulan jun, dan Alhamdulillah bulan ni sy pregnant. sy makan ubat untuk kuat kan rahim. teruskan usaha dan brdoa yee.

2y ago

Ubat kuatkan rahim ambil di klinik ya?