barang baby

hai mommy.. boleh saya tau barang apa yang perlu bawa ke hospital time pkp ni.. saya pregnant anak first tak ada pengalaman lagi.. mohon semua mommy dapat bantu saya??

1 Balas

bawa yang peting² je sis baju baby pampers pad kain batik stokin..pad make sure beli yang khas untuk orang lepas bersalin punya kalau pakai yg biasa bagi yg brsalin normal sakit sbb keras sikit tak mcm pad untk org lps brsalin nnti sakit sebab jahitan tak baik lagi 😉