20 minggu

Hai mommy… ada yg serupa mcm kita tak? Time 18 weeks selalu rasa baby kick mcm yg jentik2 tu,skrg dah 20 weeks mcm bby kurang jentik2 dah,normal ke tu ya? Sbb baru2 nie saya ada sembelit,so meneran supaya najis kluar… tapi xda pendarahan or anything… tkt bby knpa2 sbb saya meneran tu.. bby first.. esok bru ada apoimnt dkt kkia… risau 😭😭..

1 Balas

takde apa yunk..insya Allah..kalau anak first memang lambat rasa bby kick..tp kalau bby sec normal je..baby kdang2 dia kerap tido yunk..nanti lama2 kita bole dpt detect bila waktu dia aktif bila waktu dia tido..mcm sy bby kuat tido waktu siang..