MULUT ITIK BESI

Hai mommy... Ada x sini yg kena muncung itik terus bleeding?.. bleeding berapa hari?.. sy ada bleeding sikit².. & rasa nyilu dlm rahim.. rasanya luka sebab muncung itik tu sebab time doktor masukkan sakit???

3 Balas

saya bleeding juga, semalam doktor masukkan muncung itik, tapi harini baru bleeding. sis berapa hari bleeding ye? risau pulak sbb smlm masa doktor masukkan ada rasa sakit juga tapi tak terus bleeding lepastu ?

2y ago

10 hari sis tapi kejap ada kejap xda mcm tu... lepas 10 hri xdh.. skrg ok dh.. cuma sy kurangkan pergerakan.. lebihkan rehat selagi ada bleeding & jgn bersama suami..