kedudukan baby breech 28 minggu

Hai mommy.. Ada tak pgalaman kedudukan baby breech 28 minggu... Ada masa tak lagi utk baby kedudukan normal? #ibuyangrisau

1 Balas

Normal tu sis. Besar ruang baby pusing2. Sis selalu sujud lama2. Tp bila solat pun boleh sujud lama2 ikut ketahanan badan sis. Saya pregnant 34 weeks susah nak solat berdiri,tp sy buat jugak. Bila time sujud sy usahakan sujud lama walaupun agak mengah sedikit. Alhamdulillah tkda masalah baby songsang. Skrg ni pun saya baru je habis pantang.