Alahan berlarutan sampai bila?

Hai mommies,sya nk tnya selalunya alahan untuk trimester pertama smpai bila ye?haritu sya ada alahan teruk smpaikan stiap makanan yg masuk akan sya muntah balik(7-8weeks).skrg ni sya just sakit2 badan je muntah2 dh kurang dh(10 weeks).normal ke mcm ni?sbb sya takut kandungan x sihat😢#1stimemom

2 Balas

Normal.. sy smpai hjung nk brsalin bru lh ok alahan.. nsi xmsuk lg lm mlut dh mntah.. kne warded 2 mlm kt hp sbb air kncing ktor(dehidrated).. smoga allah prmdahkn urusan sis ya

3y ago

Skrg dh masuk 10 weeks..due 16/5/22.tq sis ye😊😊