Minum susu semasa kehamilan

Hai mommies...sy nak tanya..bleh x mommies share susu apa yg mommies mnum semasa pregnant...sy nk try callamilk...bleh review x ...bgus x brand callamilk tu..tq

7 Balas

saya minum calla milk sis tp sya prsan tiap kali lepas minum, mest rasa mo muntah .. mgkin tak sesuai dgn sya .. sya beli 3 box , baru minum 5 sachets.. yg lain bpikir sya nak habiskn .. better sis try beli 1 kotak dlu, tgk sesuai atau tak dgn sis ..

11mo ago

ok sis...sbb sy tgok byk betol perisa ...tgok mcm sdap je...nak2 lagi sy coffe lover...harap kena la dgn tekak