Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??

Hai mommies..sy bru 1st tri.. lpas mkn msti rase loya dan pening kpala.. kawan sy syorkn mnum jus nie utk hilgkn rasa loya tu.. ada siapa2 tak pernah mnum? Ok ke tak jus nie?? #kehamilan

Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??
37 Balas

masa 1st trimester sy mabuk teruk. try ambil jus ni utk hilangkan mual. tapi xberkesan pada badan saya. bila mabuk teruk sgt sy kene refer hospital dan doc buat blood test . result darah bacaan fungsi hati xcantik. doc suruh sy stop ambil jus dan minum air masak byk2. alhamdulillah bila repeat semula dh okay 👌 .