Baby hidung tersumbat n batuk

Hai mommies..saya nak tanya, baby saya nak masuk 3 bulan..suddenly badan panas 2@3 hari ni..saya rasa badan dia macam suam2..bila hantar kt babysitter,saya mintak dia lap lap kan badan baby n check temperature.. bila check suhu nya tak tinggi,katogeri tak demam pun tapi badan still suam2.. lepas tu,hidung dia cam tersumbat cam susah nak nafas n ada batuk jugak.. macam mana nak buat ngn 3 conditions ni ye? sedih tengok anak tak sihat macam ni.. #1stbaby

1 Balas

Yup lap2 bdn anak, bubuh vick baby di depan dada, belakang, di ubun2 dan di hidung sikit.