Badan baby bau masam

Hai mommies..normal ke tak ye kat pelipat anak bau masam?anak baru 2 bulan tpi bau masam tu ya allah..bukan bau masam ketagih..tapi bau2 masam nasi basi tu🥹nak ckp tak cuci dah cuci..lepas mandi buh bedak kat pelipat tu..still lagi berbau bila berpeluh😥

11 Balas

Tak perlu pakaikan bedak sis , tak elok utk baby . Waktu mandi kena rajin bersihkan , sabunkan dkt bahagian pelipat tu & lap kering kalau lepas mandi . kdg2 bau masam pn disbbkan peluh juga , mgkin baby panas .