Alahan Meludah

Hai mommies..nk tnya sape kt sni ada alahan mcm sy.. Asyik nk meludah je, xboleh telan air liur sendiri.. Rse berlendir slalu kt anak tekak..ada x cara2 nk hilangkan rsa mcm ni.. Btol2 xselesa la ?..

2 Balas

Saya waktu awal pregnant macam ni la. Time alahan. Kalau xludah, boleh loya tekak smpai nak muntah. Kadang tu rasa geram sgt, lagi² time tidur. Nak pulak alahan tgh teruk, saya hadap ja sampai tak perasan tabiat tu tetiba hilng dgn sendiri nya. Rasa² dalam sekitar hampir 5bulan juga la😂

5y ago

Lama tu..