Detak jantung di perut

Hai mommies..nak tnya. Kalw rasa seakan detak jantung di perut tu denyut jntung baby ke atau getaran jntung kita ya😅😅 cnfius. I'm first mom.. ##firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #newmom

7 Balas

Sy rasa masa kandungan atas 30w doc kata baby tengah sedu, sehari mungkin bole rasa 2 atau 3 kali. Bila peggang perut rasa dup2 😆

7mo ago

sy 32w+. ..selalu rasa mcm detak jantung..bby tgh sendu ker mcm tu.?,doc xda bgtau sy..so kdg syg heran knp mcm tu.😅kadang fikir knp bby tendang mcm tu.ada masalah ke?risau sy dbuatnya

depends dah brp minggu. kalau awal2 tu nadi kita sendiri. kalau dah hujung2 tu kadang baby sedu, rasa macam baby kick tapi ada berima sikit.

bunyi denyutan nadi kita. denyutan jantung baby xboleh dengar atau rasa dengan sentuhan😊

baby brapa w? boleh jadi baby tgh sedu

sy merasa juga Smpai gegar

Denyut jantung kita

baby tengah sedu