buku pink

hai mommies..nak tanye bila masa sesuai bukak buku pink? minggu brape ye? skrang baru week 6 ? #1stbaby

22 Balas

Dah boleh buka dh sis. Pg the nearest KK

8week dan ke atas.. Tapi sebelum 12week

Boleh dah tu buka, sy dulu pun 6weeks

5y ago

Dh scan belom?

sblom 12 mgu sis..

sy bkak hri tu 7weeks

Dah boleh bukak saya minggu lps p bukak 6w5d

5y ago

Boleh jek. Tp bettrr awak call dlu. Mcm kk nk copy surat nikah...

12 weeks

depend on klnik kot

boleh booking da..klw kat tmpt sy sblm 13w..lbh 13w mmg kne marah..

5y ago

lain tmot lain cara kot..da 9w ke try g semula..

Saya dah buka harini 6week 3days .tapi ada surat hosp .kalau xdk g pi cek pregnant test dulu dekat hosp

5y ago

Ala .kalau dia mintak senang ja buat buku terus .kalau g klinik kena cek dlu tunggu surat apa