Mama susah hati

Hai mommies..nak tanya sikit ni..mcm mana nk tahu anak kita x ngam dgn susu tepung dia minum ye?Aafiya sekarang minum susu dutch baby 6-18 bulan..berak cair je..tp dia xde sakit perut muntah..tp stgh hari dia bole berak sampai 4 kali..kadang tu kentut pun keluar tahi..kalau berak cair tu x ngam ke dgn dia..?dia baru minum susu ni sbb sebelum dia mama bg dutch baby 0-12 bulan..bontot pun merah je..😭

1 Balas

salah satu tnda dy dah x rasi dgn susu tu .. better try susu lain sbb risau bhyakan usus dy.. semoga baby awak cpt sihat .. amiinn 🥰