Cepat letih atau mengah..

Hai mommies..nak tanya lah ada tak yang macam saya baru 4 bulan tapi dah mengah?? Jalan lama sikit penat atau buat keja rumah rasa cepat letih..berat badan tak naik ..ni second baby..boleh share tak mommies2 yang ada pengalaman mcm saya..tenkiu❤️

3 Balas

saya bru 4 mnggu tpii buat keje sikit letih jaln sikit je letih..normal ke yee?

sy pom mengah...tpi berat badan naik la....lgi2 twin..4m jugak..2nd baby...huhu

Rasanya normal saja sis.