Sudocream sesuai atau tidak

Hai mommies...muka leher & kepala baby sy naik ruam. Sy sapu sudocream dh 3 hari. Sehari 2x sapu. Kmudian sy prasan yg bahagian ruam2 tu & kulit baby jadi kasar dan kering. Adakah tu proses pemulihan? Ataupon cream tu xsesuai dgn baby sy? Thanks

2 Balas

Sudocream ni ada 2 jenis. Satu Yang untuk nappy rash xsesuai untuk bahagian lain selain diapers area, satu lagi antiseptic healing sesuai untuk luka2 n ruam. Sis Pakai yg mana? Sbb salu Ramai orang Ingt sudocream ni sesuai untuk semua masalah. Saya dlu pun Anak beruam and eczema. Saya sapu sudo n Sulam lotion jgk.

2y ago

bukan yg nappy cream. jenis 1 lg