baby girl???

Hai mommies!boleh share pglmn prgnt with baby girl??ade morning sickness tak?teringin bby girl after 3 boys?????..tqia?

7 Balas

Otw, dr kata girl tp tak nampak pun dia asek tutup je.. masa anak first lelaki semua ok, takde morning sickness makan pun nak daging je.. takde masalah ngn makan.. kalini, morning sickness sampai trismeter 2..makan memilih..cepat loya.. cepat tangkap bau tak menyenangkan.. gatal satu bdn..