Gender

Hai mommies, pinjam mata mommies sat.🥰Nak tanya siapa tahu tengok baby saya ni boy or girl? #scan20weeks

Gender
4 Balas

scan ni same la mcm sye. doc ckp girl. tp instinct kate boy 😞 sye nk sgt2 boy sbb anak first girl . sepasang da bole rest lama sikit. sye pun scan 20w.. sis bersalin da bersalin kn... boy ke girl ?

9mo ago

kalau macam ni confirm girl awk, sbb anak ay boy masa scan terang sangat nampk dua bulatan dlm scan. ni nmpk flat je.. xpe klu btl mmg girl anggap rezeki semuanya.. kecik.hati baby dlm perut nt..

Macam girl sebab tak nampak bebird hehe

Doktor tak bagitahu ke sis?

3y ago

Doc bagitahu baby girl.. tapi tak tahula kenapa instinct saya cakap mcm boy.. tapi memang kalau ada rezeki nak Girl sangat..🤗

Nampak Macam boy

3y ago

itulah mata saya pun nampak macam boy.. kena scan lagi la nnti 28w confirmkan..