GDM ON DC.. any info😬

hai mommies yg gdm on dc dah bersalin😬 Mau tny, apa pengalaman bersalin bila kna gdm ni? Bsalin ikut edd or bsalin awl? Baby kena tahan kerr mcmna arhh😅 ble kongsi tak.. Btw sy 31w5d skrg.. #firsttimemom #bantusharing #firstbaby #ingintahu

11 Balas

hi...sy ibu gdm on dc...2-2 anak lahir normal.. anak pertama.. lahir 40 weeks..(induce)..baby 2.8kg shj..alhamdulilah boleh terus balik rumah.. anak kedua..lahir 38weeks..normal..berat 3.1kg..pun tiada apa2 masalah..boleh terus balik rumah..