GDM ON DC.. any info😬

hai mommies yg gdm on dc dah bersalin😬 Mau tny, apa pengalaman bersalin bila kna gdm ni? Bsalin ikut edd or bsalin awl? Baby kena tahan kerr mcmna arhh😅 ble kongsi tak.. Btw sy 31w5d skrg.. #firsttimemom #bantusharing #firstbaby #ingintahu

11 Balas

Hi, Puan. Saya GDM on DC. Selamat bersalin tepat 37weeks. Berat baby 2.3kg. Alhamdulillah discharge seperti biasa.

2y ago

Sama mcm sy. gdm on dc and sy bersalin 37w2d. Alhamdulillah after 6w minum air gula result normal.