Baby cleft

Hai mommies yg berpengalaman. Ada kemungkinan ke bila dapat detect anak cleft lip and palate, akan tertutup sebelum dia lahir? #pleasehelp #ingintahu

6 Balas

sebelum pregnant memang x ambik asid folik.. dan awal pregnant pun x ambik asid folik sebab tak tahu pun pregnant.. tapi alhamdulillah, saya redha.. rezeki Allah nak bagi kann.. sekarang dah 35w, tengah counting days 🥰 btw tq yaa sudi respond

3y ago

https://my.theasianparent.com/bayi-sumbing-minum-susu?utm_source=question&utm_medium=recommended