SUPPLEMENT UNTUK CZER

Hai mommies yang bersalin czer. Ada tak yang ambil supplement vitamin c untuk bantu memulihkan luka czer? Nak makan buah oren selalu tak habis sebab masam.

2 Balas

9Hb 10 2022 (Ahad) Untuk kelahiran baby yg ke-4 First time pregnant kali nie trsangkut kencing manis.. Saya diminta untuk serah diri di Hospital seberang Jaya, Penang.. Proses masukkn ubat untuk proses sebelum melahirkan tu xpernah saya tahu svelum nie sebab kelahiran sbelum2 nie normal dan alhamdullilah xada masalah... ibu2 disini disini ada ke yg pernah dimasukkan ubat sebelum melahirkan ? dan boleh saya tahu proses sakit tu ambil masa lama tak ?

Buah lain yg kaya dgn vit c ~ buah jambu batu, betik, mangga, tembikai Sayur pn bolei ~ brokoli, paling senang yg warna hijau. Mmg tggi kandungan vit c. Cuma cdgan.. 😊