Iugr Baby

Hai mommies, tumpang tanya ada tak mommies kat sini yang ada IUGR baby. Baby saya lahir 1.9kg masa lahir elective ceaserean masa pregnant 37weeks. Nak tanya macam mana dengan perkembangan baby IUGR mommy sekarang?

1 Balas

Anak sulung saya IUGR.. lahir @ 38 weeks.. Perkembangan mmg slow sikit utk beberapa bulan. Lepas tu dah ok.. tapi dia tetap jenis slim sampai sekarang.. 😄.. don’t worry.. ur baby will be fine.. kurus takpa asalkan sihat

5y ago

Sekarang anak Puan dah berapa umur? Baby sy baru 2 bulan, berat 4.2kg tapi tinggi baru 51.5cm.