Portable Pumps

Hai mommies. Tahu tak brand pump handsfree yang jenis tak besar sangat dan bunyi tak terlalu kuat ? Sebab dah nak kerja ni ingat nak pump masuk dalam baju je. Cuma risau nampak besar sangat la pulak. Boleh tak suggest kan mana yang okay dengan harga berpatutan. Kalau ada mommies yang tgh guna boleh tak share ?

5 Balas

Mungkin boleh cuba sewa dulu. Contoh macam numom dia ada lactation counselor dia yang buat khidmat sewa pump numom sebelum beli. Boleh cuba tengok ig: nyusoo.official , bestnyamenyusu kalau puan duduk area kl. Atau pun puan boleh pergi ke pumponthego punya kedai. Pun boleh cuba dulu sebelum beli.

1y ago

Okay baik. Terima kasih mommies

1y ago

Terima kasih awak

boleh servey dkt ig ni awak. ni antara salah satu pump yg xnmpk besar dn bunyi tak kuat

1y ago

Terima kasih awak

Jenama mikubi okay tak gais ?