Pregnant 14minggu, tapi perut tak menonjol lagi hm

hai mommies, sy skrg tgh mngandung anak pertama.. alhamdulillah kandungan sy dah masuk trimester kedua, tapi knp perut sy tak membesar.. perut sy mcm biasa je.. haritu scan yg 12weeks.. size baby sy 5.06cm.. hmmmm, sy risauu.. normal ke tak ni, sbb perut sy mcm bukan org preggy je hmmmm... #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Saya rasa okay je masa scan 12weeks 5.06cm.. sbb anggaran size baby pun dalam 5.4cm.. jgn risau.. bab perut pun ikut org.. ada yg 8bulan pun baru nmpk babybump.. mcm saya nampak tpi sbb lemak je lebih.. baru 14week5days hehe