Pregnant 14minggu, tapi perut tak menonjol lagi hm

hai mommies, sy skrg tgh mngandung anak pertama.. alhamdulillah kandungan sy dah masuk trimester kedua, tapi knp perut sy tak membesar.. perut sy mcm biasa je.. haritu scan yg 12weeks.. size baby sy 5.06cm.. hmmmm, sy risauu.. normal ke tak ni, sbb perut sy mcm bukan org preggy je hmmmm... #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

14weeks tu kecik je lagi. besar2 genggam tgn jeee bru. cube tgok dkt baby tracker size bby besar, berat, pjg mne ikut weeks. sye 20w pon x nmpk perut. nnti 7 8month bru nmpk perut. next time, kalau x sure tye la doctor tu, knpe besar mcm tu knpe berat mcm tu je. nnti doctor explain. x salah pon tye doctor tu.