pregnant jarak dekat

hai mommies , sy nk tnya pengalaman mommy smua yg pregnant jarak dekat , mcm mna mommy handle ye? sy msih speechless dan blum ready tpi husband okay je dia nak , sy mmg ade mkn pil tapi ter babas dan trus ambil escapelle lpas kjadian . tapi mnjadi juga hrini taktau nk react mcm mna berbelah bagi . boleh bg semangat tk kt sy 🥲

1 Balas

sblum ni normal ke czer?

6mo ago

hmmm samalah kita sis. sy pun bulan 2 thn ni baru bersalin normal. anak dh 9 bulan tibe2 tahu2 lekat. sy merancang sendiri je tp tulah mgkin rezeki Allah nk bg. sama mcm suami sy. dia pun happy tp sy pulak yg 50-50 sbb klau anak plg kurg dh setahun sy okay lah sikit. plus nk repeat balik cycle dr awal mengandung gi klinik alahan pastu nk beranak balik harap dpt la normal jugak xde komplikasi wpun jarak agak dekat, mcm sedikit penat jugaklah nk repeat cycle tu sbb baru sgt lg kan huuuu. sama2 lah kita kuat ye sis. n semoga kita dan baby sihat semuanya dan dipermudahkan segala urusan smpai bersalin, xde komplikasi teruk, dimurahkan rezeki n dpt bersalin normal jugak insyaAllah 💕🤧