Corong pam susu bersaiz 28mm ke atas

Hai mommies.. sy epmom. Sebelum ni sy guna imani. Sekarang pam imani sy dah terlalu uzur. Sy nak beli pam baru selain imani sebab imani agak mahal. Parts pun mahal. Masalah sy sekarang saiz puting sy besar. 28mm dan ke atas. Setakat yg sy survey hanya brand imani dan spectra sahaja yg ada funnel saiz 28mm. Boleh tak mommies suggest: 1. Pam brand selain imani dan spectra yg ada funnel size 28mm ke atas 2. Pam brand lain yg funnel bukan 28mm tapi boleh hack dengan funnel imani handsfree cup 3. Page yang jual pam susu secondhand

2 Balas

Sy skrg guna brand Autumnz. ada size 28mm. sy suka brand ni sb dia pump sampai rasa ringan breast. sebelum ni sy pakai brand lain, lepas pump kena marmet pulak. brand ni xperlu dh. so senang kerja

awak follow fb breastpump (prelove&new). dekat sana awak boleh try up status utk cari brand yg awak nak. sy pon ada beli prelove dr sana je😉