Bersalin swasta

Hai mommies, sy 12w pregnant. Dah buat buku dekat KK. Tp sy plan nk bersalin hospital pantai. So ade sapa2 tau tak procedure bersalin dekat pantai? Boleh ke bukak buku dekat kk dulu? Sapa2 ade experience bersalin pantai ipoh boleh share ye ? btw sy guna panel suami.

2 Balas

hi..sy ada experience bersalin anak ke2 kt pntai hosp sg petani..n now anak ke3 pn in shaa Allah kt sana jgk..sis cuma perlu ke hospital utk book doctor yg mn sis nak..sy pilih doctor pompuan..pastu checkup 2@3x dgn doc tu sblm bersalin..nanti smpai time nk bslin..trus ja ke emergency..bgtau sis book doc mana..

Hospital swasta ni kena brsedia jugak duit..kena tgk insurans tu cover brp utk brsalin normal dan czer... Nk brsalin di swasta, kena tnya hospital tu sis, sbb xsama, ada hospital kena checkup ngn dorg je, ada hospital, masuk trimester ke3 bru checkup ngn dorg..