Mami yg keliru

Hai mommies , sory nk tnye .. ade ke yg hamil dlm 5 mnggu ,bila scan msih x nmpk ape2 ..upt positif ? Ni baby 2nd lps 1st baby ggur ..risau la .. n doktor sruh dtg balik dlm 2 minggu untk scan semula .

1 Balas

Normal.. Sy dulu 1st pregnant scan masa 5 weeks juga.. Almaklum excited sangat.. Masa tu pun sy nmpk kantung je..Dokter suruh repeat scan lepas 2 minggu juga tp sy tak pg sbb tunggu buka buku pink terus..tak perlu keliru2 mami.. Repeat je scan 2 minggu lagi ok